Sidste Nyt

..............................................................................OBS................................................................................

På denne side vil der løbende blive orienteret om, hvornår vi forventer hvalpe, - og med hvilken tæve og han. Som nævnt på forsiden, har Noa Noa fået hvalpe, og fader til hvalpene er Hauf Duok Labas far til hvalpene.

Noa Noa er en af vore egne tæver med rødder i meget stærke HD-linier, - og Hauf er en flot - flot han fra Litauen, med HD A/A, og AD 0/0, - og Hauf er har ligeledes rødder i meget stærke HD og AD linier, - bl.a. er hans far en han fra Berntiers Kennel i Sverige, som hedder Berntiers XI.

De 2 hunde vil dermed kunne avle hvalpe, hvor HD og AD indekset ligger noget over det gennem-snitlige Index for Bernere. som ligger på omkring Index 100.

Noa Noa´s og Hauf´s hvalpe er dermed rent genetisk disponeret for gode og sunde hofter.

Noa Noa kommer fra linier, som har opnået en høj levealder. Farmor Britnei Bella blev næsten 13 år gammel, og Oldemor Zalli, blev 11,75 år gammel, så disse hvalpe er ligeledes disponeret for lang levealder.

Er du interesseret i en af hvalpene efter Noa Noa og Hauf, så giv os et kald eller en mail.

Billeder af hvalpene vil løbende blive lagt ind på siden "Hvalpe" - under "Noa Noa´s" N- kuld.

Hvalpene bliver her hos os meget socialiseret, og det er netop socialiseringen, som har enorm stor betydning for hvalpens videre tilværelse her i livet. Det en hvalp lærer inden sine 12. - 16. uge, er noget af det, som den aldrig glemmer.

Vi gør meget for at gøre hvalpene klar til sin nye familie og klar til at møde den store verden.

 

nike shox hogan scarpe calcio Tiffany christian louboutin Scarpe Adidas superstar Scarpe Reebok Adidas Scarpe nike sb Scarpe nike air force air jordan adidas scarpe Tacchi